Reacties

 

"Het is een boek waarin je oneindig veel kunt ontdekken en waarin je jezelf eigenlijk steeds beter leert kennen. Iedereen bewandelt een weg en iedereen wil graag weten hoe die weg te moeten bewandelen. Voor mij persoonlijk is het meer dan een boek dat over poolspelen gaat. Het is een ontdekkingsreis naar je eigen fysieke en mentale mogelijkheden. Waar liggen je technische grenzen en hoe sterk is de geest. Met dit boek opent Willem voor iedere poolliefhebber “The Road to Glory”

Wibi Soerjadi

 

"The Road to Glory van Willem la Riviere behandelt alle aspecten van poolbiljart op wedstrijdnivo. Trainingsmethodes, mentale tips en persoonlijke accenten maken het een vermakelijk boek, maar ook een fundamenteel bestanddeel voor de beginnende speler in het lange leerproces. Het is zeker dat met dit boek in de hand, dat leerproces beduidend sneller gaat! Ook voor de meer ervaren speler is het een aanvulling voor de boekenkast. Door het persoonlijke accent voel je de 'pool vibes' opborrelen".

Door Alex Lely, meervoudig Nederlands en Europees Kampioen Pool en World Pool Master

 

"Als je als beginnende speler het meteen goed wilt aanpakken moet je zeker in het bezit zijn van de road to glory, de leuke anekdotes maken het boek ook nog is erg leuk om te lezen in tegenstelling tot andere poolboeken".

Door Nick van de Berg, meervoudig Nederlands en Europees Kampioen Pool

 

"De combinatie van de anekdotes, de pooltechniek en de levenservaring van Willem La Rivière maken The Road to Glory een boeiend handboek"

Nederlands Dagblad

 

"Allereerst mijn complimenten voor je boek. Ik heb hem met veel plezier in een adem uitgelezen en heb er meerdere nuttige tips uit kunnen halen. Een geweldige vooruitgang voor de nederlandse poolsport".

Martijn Haaima

 

 

"Ik heb The Road to Glory gelezen en vind het een verfrissende introductie over pool. De manier waarop het geschreven is is lekker leesbaar en vermakelijk, met de anecdotes, erg leuk. De intro van Rico is ook leuk".

Çakti Aswan

 

"The Road To Glory is momenteel het enige Nederlandstalige boek dat up-to-date is met het poolcircuit. Schrijver Willem La Riviere is zelf speler geweest op hoog niveau en weet wat hij schrijft. Zo legt hij in dit boek uit hoe je de basis onder de knie krijgt, hoe je oefeningen moet schieten, hoe je mentaal boven water blijft en hoe je bepaalde shots kan spelen met het oog op tactiek. Je zal denken dat dit boek dan enkel voor beginners is, maar niets is minderwaar. Als gevorderd speler kom je ook aan je trekken met uitgebreide oefeningdiagrammen, trickshots, spelpatronen, tactische keuzes in 8ball, 9ball en straightpool en bovenal het mentale aspect van het spel. Bovendien schrijft Willem veel over zijn ervaringen als toernooispeler, waarin je veel van jezelf herkent. Ben je een beginner of zelfs een expert ? Dit boek is voor iedereen een aanrader. 304 bladzijden vol leesplezier en kennis. Je spel zal er zeker van verbeteren!! "

Wim Haesen, Poolbe.com

 

"Allereerst wil ik zeggen dat ik het een goed boek vind en het van voren naar achteren heb gelezen. In Nederland was inderdaad nog niemand opgestaan om zo'n dergelijk boek te schrijven. Ik ben blij dat ik het boek aangeschaft heb en zal de meeste oefeningen zeker nog gaan trainen. Veel succes nog met het opleiden van nieuw talent en we komen elkaar vast nog wel eens een keer tegen, het ga je goed!"

Richard Vernimmen