Achtergrond

The Road to Glory is geschreven omdat de auteur zelf altijd heeft gezocht naar goede boeken over pool. Hij komt nog uit de generatie van poolspelers, die zichzelf alles hebben aangeleerd, omdat er nog bijna niets over pool bekend was. Natuurlijk waren er wel boeken te vinden, maar deze boeken waren helaas in het Engels of in het Duits. Bovendien behandelden deze boeken vaak net niet datgene wat je wilde weten...

 

Daarom vertelt The Road to Glory je precies waar je als beginnende (en ook als gevorderde) poolspeler naar op zoek bent. The Road to Glory behandelt niet alleen de belangrijke basis van pool maar ook de materialen, spelsoorten, spelregels, training, mentale aspecten, effect en zelfs veel meer. Maar wat dit boek vooral onderscheidt van andere boeken over pool, is dat de meeste hoofdstukken zijn voorzien van specifieke oefeningen, waarmee je de besproken stof ook gelijk in praktijk kunt brengen. Om dit boek niet al te theoretisch te maken, zijn de hoofdstukken aangevuld met anekdotes over de soms bizarre ervaringen die de auteur heeft meegemaakt in al de jaren dat hij zelf wedstrijden speelde.

 

De auteur hoopt dat hij met The Road to Glory een kleine bijdrage kan leveren aan de groei en ontwikkeling van de poolsport, en zijn wens is dat dit boek je op weg zal helpen naar jouw 'Road to Glory' en dat deze geweldige weg je net zoveel plezier gaat geven als dat hij eraan heeft mogen beleven!

 

Dus pak je keu en volg jou 'Road to Glory'!